Header

Beheerder/toezichthouder OVL/VRI

 

Wil jij graag deel uitmaken van groeiend bedrijf met diverse ontwikkelmogelijkheden en waar ruimte is voor persoonlijke ambities? Mogelijk kunnen wij dan wat voor je betekenen. Hoebink OVL zoekt naar een inspecteur/toezichthouder OVL/VRI met recente ervaring, bij voorkeur opgedaan bij Rijkswaterstaat, Gemeenten en/of Provincies. Belangrijk is aantoonbare elektrotechnische kennis op minimaal MBO niveau en bekendheid met bestekken (RAW, UAV-gc,). Als beheerder bij onze opdrachtgever(s) werk je ook met diverse databeheersystemen en is het daarom belangrijk dat je dit snel eigen kunt maken. Buiten herken je op locatie kritieke situaties en onderneem je actie om tijdig bij te sturen. Je rapporteert direct aan de opdrachtgever of directievoerder.

Je maakt deel uit van werkteams waarbij je inbreng erop is gericht het areaal zo optimaal mogelijk te beheren.  Dit geldt voor zowel de componenten als de softwarematige aspecten. Je bent voor de opdrachtgever een back-up van areaalkennis en vindt het een uitdaging hierin steeds verbeteringen te zoeken. Je weet vragen van (potentiële) opdrachtgevers perfect te vertalen naar toepasbare oplossingen die Hoebink OVL kan bieden en je kunt dit enthousiast overbrengen. Naast het verrichten van inhoudelijke werkzaamheden ligt de nadruk van de functie ook op het (mede)ontwikkelen van onze diensten en probeer je steeds te luisteren naar de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Uiteraard word je hierbij gesteund door je team van Hoebink OVL. Aangezien mondeling communiceren en schriftelijk rapporteren belangrijk zijn bij het uitoefenen van deze functie, is een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift essentieel.

Wij vragen een elektrotechnische MBO/HBO opleiding. Kennis van zowel OVL als VRI is een pré. Je bent zelfstandig, projectmatig, sociaal, leergierig, nauwkeurig en vooral enthousiast.

Je bent operationeel ingesteld en geïnteresseerd in de technische en innovatieve ontwikkelingen binnen de infratechniek. Door je inhoudelijke capaciteiten ben je ook gemotiveerd om mee te willen groeien met onze ambities. Voor jou is dit een stimulans om graag een stap extra te doen om je doel te bereiken. Je  werkt zowel individueel als in teamverband en bent wat gegevensstroom betreft “digitaal geordend” ingesteld.

We bieden je een jonge, ambitieuze en professionele werkomgeving waar opleiding- en doorgroeimogelijkheden zijn. Daarnaast wordt ruimte geboden voor eigen initiatief ter verbetering van ons product en dienst, waarbij je jezelf kunt ontwikkelen. Dit alles met een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Is je interesse gewekt?

Stuur dan je motivatie en CV naar Laurens Hoebink,  l.hoebink@hoebink-ovl.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Uiteraard worden al je gegevens en correspondentie vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt enkel op prijs gesteld, indien de kandidaat bij gebleken geschiktheid een (vast) dienstverband kan aangaan.

Hoebink OVL b.v.

Hoofdkantoor:
Tweelingenlaan 123
7324 AR Apeldoorn

Kantoor Ruurlo:
Podzollaan 32

7261 JX Ruurlo

Kantoor Rotterdam:
Schorpioenstraat 298

3067 KW Rotterdam

KvK 61637564
BTW NL854424015B01

 

info@hoebink-ovl.nl

T   (0573) 840 666  Algemeen
M  (06) 46 29 31 41  Laurens Hoebink
M  (06) 24 57 47 77  Rutger van den Berge
M  (06) 20 55 09 85  Marnix Lieffijn
M  (06) 15 14 09 22  Theo Schaap
M  (06) 15 45 25 83  Luuk Pasman
M  (06) 21 12 66 40  Hans Zwarteveen
M  (06) 15 46 51 21  Jeffrey van Deijl

 


 

Volg ons op:

Hoebink OVL Linkedin