Header

Laurens Hoebink

Laurens, - oprichter en eigenaar van Hoebink OVL - bestuurt de kennisgedreven adviesorganisatie waarin een ambiteus en enthousiast team dagelijks de focus legt op verlichtingsvraagstukken. Naast strategie en beleid is Laurens als installatieverantwoordelijke nauw betrokken bij het creëren van een elektrotechnisch veilige openbare ruimte.

Marnix Lieffijn

Marnix legt zich toe op het volledig begeleiden van aanbestedingen en het opstellen van RAW bestekken, al dan niet gecombineerd met EMVI. Zijn expertise wordt verder ingezet voor het adviseren van de meest optimale lichttechnische oplossingen in complexe omgevingen. Daarnaast is Marnix het aanspreekpunt voor toepassingen, beoordelingen en testen van innovatieve producten. 

Rutger van den Berge 

Rutger ondersteunt opdrachtgevers op het operationele vlak. Zijn expertise op gebied van engineering en beheer wordt ingezet voor openbare verlichtingsprojecten vanaf de ontwerpfase tot en met de realisatiefase en het beheren ervan. Rutger adviseert opdrachtgevers op pragmatische wijze en herkent kritieke punten waarop moet worden gestuurd.


 

Luuk Pasman

Luuk werkt dagelijks als engineer en CAD-tekenaar aan diverse verlichtingsprojecten. Met zijn frisse kijk op nieuwe ontwikkelingen geeft hij impulsen aan de inzet van innovatieve technieken en energiebesparingen. Door zijn interesse voor ICT is Luuk tevens het interne aanspreekpunt voor het digitale werkverkeer en de hard- en software.


 

Sieta Jainandunsing

Sieta is de “spin in het web” binnen Hoebink OVL. Met haar gedrevenheid en discipline houdt zij de interne administratieve processen onder controle. Standaardisering in een groeiende organisatie en sturing op betrouwbare gegevens is waar Sieta zich sterk voor maakt. Bovendien coördineert zij de invulling van diverse promotionele activiteiten.

 

Theo Schaap

Theo zet zich vooral in voor een veilige openbare verlichting. Zijn praktische ervaring met verschillende disciplines maakt hem tot een allround sparringpartner voor zowel lichtkwaliteit als verantwoord materiaaltoepassing. Theo is actief in de verkennende fase van de vraag en is daarom voor vele bestaande en nieuwe relaties het eerste aanspreekpunt.

Hans Zwarteveen

Hans is als projectleider/ directievoerder waardevol voor elke opdrachtgever en opdrachtnemer. Controlerend en coachend richt hij zich dagelijks als deskundige op de technische infra in de buitenruimte. Daarnaast beoordeelt Hans de elektrische veiligheid conform NEN3140 en NEN1010 als installatieverantwoordelijke en inspecteur.

Hoebink OVL b.v.

Postadres:
Podzollaan 32

7261 JX Ruurlo

Bezoekadres:
Tweelingenlaan 123
7324 AR Apeldoorn

KvK 61637564
BTW NL854424015B01

 

info@hoebink-ovl.nl

T   (0573) 840 666  Algemeen
M  (06) 46 29 31 41  L. Hoebink
M  (06) 24 57 47 77  R. van den Berge
M  (06) 20 55 09 85  M. Lieffijn
M  (06) 15 14 09 22  T. Schaap
M  (06) 15 45 25 83  L. Pasman
M  (06) 21 12 66 40  H. Zwarteveen


 

Volg ons op:

Hoebink OVL Linkedin